SC GEDOR MOB GROUP SRL Suceava

DESPRE NOI
Beneficiind de o experienţă îndelungată în domeniul producţiei de mobilier, tapiţăm canapele, colţare, scaune, fotolii, paturi de mijloc şi alte piese de mobilier în Suceava (şi împrejurimi) oferind preţuri avantajoase la manoperă.
Oferta constă în executarea de reparaţii, recondiţionat tapiţerie din materiale textile sau din piele ecologică pentru mobilier modern sau clasic.
Vă oferim posibilitatea refacerii mobilierului cu cheltuieli mai mici faţă de achiziţionarea unuia nou. Dacă aveţi o canapea mai veche, dar comodă şi cu o structură bună, veţi fi mai avantajat financiar dacă o retapiţaţi decât dacă aţi cumpăra o canapea nouă. Materialul pentru tapiţerie şi-l alege fiecare client în parte şi este disponibil într-o largă varietate de modele, culori, calităţi şi preţuri. Aşadar fiţi sigur de ceea ce doriţi să obţineţi şi cum veţi utiliza respectiva piesă de mobilier înainte de a cumpăra materialele. Aceste materiale pe care le vom folosi fie le cumpăraţi dvs., fie noi de comun acord cu dvs. (piele, stofă, burete, minet).
Tapiţeria din piele sau stofă a canapelei sau colţarului va fi înlocuită cu una din material nou care va păstra forma originală a canapelei. Pentru aceasta este necesar un material de tapiţerie cât mai bun şi rezistent în timp. Indiferent de problemă - înlocuire totală sau parţială a materialelor (piele, stofă, burete), husă zgâriată, descusută, decolorată, ruptă, suntem aici pentru a vă ajuta.
SHOP